GMVs julkalender 2017 - Sustainable Development Goals

Följ GMV:s julkalender 2017 på webben och öppna 17 luckor för en hållbar framtid! Varje dag, från första till sjuttonde december, presenterar GMV ett av de globala målen för hållbar utveckling. Möt forskare på Chalmers och Göteborgs universitet som i korta filmer berättar om varför målet är viktigt för dem och vem de skulle vilja bjuda in till fika för ett målsamtal.
I år är GMVs julkalender om globala målen ännu mer global eftersom forskarna berättar om målen på engelska. Se filmade intervjuer med forskare från Chalmers och Göteborgs universitet och läs om projekt som på olika sätt kopplar till målen. Den artonde december blir det en bonuslucka som räcker fram till julafton.
Följ "SDG Christmas Calendar 2017" varje dag i 17 luckor till en hållbar framtid!

Publicerad: on 06 dec 2017.