Bild på blå himmel och Läppstiftet samt texten: Act! Sustainable 24-28 September A Sustanability Week for Students in Gothenburg
​Act! Sustainable 24-28 September
​Hugo Gustafsson

Act! Sustainable

​Alla studenter vid Chalmers och Göteborgs universitet välkomnas till Act! Sustainable - veckan som uppmanar till handling.
​Mellan 24-28 september 2018 annordnar Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, i samarbete med andra aktörer på universitetet, en fullspäckad vecka för att inspirera och fördjupa studenternas kunskap inom en mängd olika hållbarhetsområden. Årets tema är "Agera för hållbar utveckling" och uppmanar oss att gå till handling för att skapa ett bättre samhälle. Under veckan kommer en mängd aktiviteter att anordnas på flera platser i Göteborg, främst på Chalmers och Göteborgs universitets campusområden, såsom filmvisningar, workshops, utflykter, föreläsningar och mingel. Från och med maj kan du hålla utkik på hallbarhet.se för att se programmet. Glöm inte följa Facebooksidan för uppdateringar!

Vi söker medarrangörer!
Vill du, din förening, institution, kår eller organisation medverka under Act!-veckan mellan 24-28 september? Vi söker nu medarrangörer som vill anordna föreläsningar, utställningar, workshops, utflykter och mycket mer! Tidigare år har Act! Sustainable besökts av omkring 400 studenter från Göteborgs universitet och Chalmers. Här vill vi erbjuda ett sammanhang för dig att lyfta fram dina hjärtefrågor och initiativ kring hållbarhet tillsammans med arrangörer, studenter, forskare och marknadsföring i programmet, på vår hemsida och i sociala medier. Har du frågor kontaktar du linnea.lundmark@gu.se, som projektleder veckan.
Kategori Evenemang
Plats: Göteborg
Tid: 2018-09-24 08:00
Sluttid: 2018-09-28 17:00

Publicerad: to 19 apr 2018.