Detaljens betydelse

En vidareutbildning om material och detaljer för yrkesverksamma arkitekter i regi av Centrum för boendets Arkitektur, CBA. 
Att gestalta detaljer är en viktig del för att byggnader skall vara vackra och funktionella, att de skall utstråla kvalitet och vara hållbara över tiden. Vill du fördjupa dina kunskaper om material och detaljer är du välkommen i höst till en utbildning med studieresor, studiebesök och praktiskt hantverk.

Utbildningen ger 6hp och omfattar 8 kurstillfällen under 2020. Datum för de olika träffarna under hösten 2020 håller på att tas fram. Intresseanmälan är därför öppen och du har möjlighet att genom en intresseanmälan bli kontaktad när datumen finns framme och då ta ställning till en anmälan.

Första kurstillfället gavs under hösten 2018 med mycket nöjda deltagare som uttryckte sig i lyriska ordalag över en kvalitativ kurs om Arkitektur, material och Detaljer och hur de fogas samman.

Utbildningen är nationell och vänder sig till deltagare från hela Sverige. Utbildningsort är Göteborg. Kursledare är Magnus Almung och August Orrling. Examinator är Ola Nylander.

Prisinformation
För medlemmar i CBA är priset 25.000 SEK. Medlemskap måsta anges vid anmälan för att rabatten ska gälla.
För icke medlemmar i CBA är priset 42.000 SEK EX MOMS.Sidansvarig Publicerad: on 04 sep 2019.