Ta chansen att visa upp din forskning under Planet under Pressure- konferensen, London, 26-29 mars

2012-03-13 av Karin Lundberg
The Swedish Secretariat for Global Environmental Earth System Sciences (SSEESS) verkar för att svensk forskning inom globala miljö- och resursfrågor skall bli bättre integrerad i internationella program och för att underlätta svenska forskares väg in i dessa. SSEESS kommer att finnas på plats under Planet Under Pressure-konferensen i London 26-29 mars. Där kommer de visa upp goda exempel på svensk forskning inom globala miljö- och resursfrågor. Ta chansen att exponera din forskning för en internationell publik. Skicka/maila ett referensexemplar till SSEESS senast den 19 mars, av broschyr, artikel, abstrakt som beskriver din eller din institutions forskning.

top_banner1.jpg

Uppdaterad: 13 mars 2012
Ansvarig för sidan: Karin Lundberg

Göteborgs MiljöVetenskapliga centrum - Chalmers tekniska högskola/Göteborgs universitet