Rundabordssamtal om framgångsrika hållbara samhällen - nu tillgängligt på webben

2012-03-20 av Karin Lundberg
Den 22 november 2011 arrangerade Göteborgs universitet och Adlerbertska forskningsfonden tillsammans en konferens om problem och utmaningar kopplade till hållbar utveckling. Inspelningen av en paneldiskussion på temat framgångsrika hållbara samhällen, finns nu tillgänglig på webben.

Se en inspelning av en paneldiskussion på temat hållbar utveckling med flera av talarna från konferensen "Creating successful and sustainable societies - capabilities, resources and trust.", som hölls den 22 november 2011. Medverkar gör bland andra professor Chrisna du Plessis, Sören Hermansen från Samsø energiakademi, professor Michèle Lamont och professor Partha Dasgupta.

Konferensen handlade om problem och utmaningar kopplade till hållbar utveckling och arrangerades av Göteborgs universitet och Adlerbertska forskningsfonden.

Uppdaterad: 20 mars 2012
Ansvarig för sidan: Karin Lundberg

Göteborgs MiljöVetenskapliga centrum - Chalmers tekniska högskola/Göteborgs universitet
- 412 96 Göteborg - telefon: 031-772 1000 - OM WEBBPLATSEN